24 listopadu, 2022

Máme nový rezervační systém

Na podzim jsme si pro tebe připravili novinku – Rezervační systém na Bosu, Tabatu a Dancehall. Věříme, že to ušetří dost času nejen tobě, ale i Zuzaně. Ta se pak bude moci více věnovat dotazům na cvičení atd. Rezervační systém už je nastavený, každopádně postupně upravujeme postupy dle možností a pravidel systému k maximální spokojenosti.

Jak používat rezervační systém?

Základem je nová registrace. Pouze vyplníš registrační formulář a odešleš registraci. To platí pro nováčky i majitele permanentek.

Nový uživatel

Každý nově registrovaný má k dispozici první objednávku na Bosu, kterou zaplatí až na místě. Stačí se tedy registrovat, objednat si termín cvičení Bosu a hodinu pak zaplatíš na místě. Také si rovnou předplatíš další hodiny nebo koupíš novou zvýhodněnou permanentku. V systému ti pak vynulujeme zaplacenou hodinu a nahrajeme dokoupený počet cvičení. Ty si pak jen vybíráš, kdy půjdeš na cvičení. Platnost kreditu je 30 dnů.

Uživatel s permanentkou 

Pokud již máš koupenou permanentku, registruj se do rezervačního systému a objednej si termín pro hodinu cvičení. Na této lekci ti z permanentky odečteme tuto lekci a zbývající předplacené lekce ti doplníme do tvého profilu registrovaného v rezervačním systému. Platnost permanentky je 90 dnů (Dětská Bosu permanentka na 4 vstupy platí 30 dnů)

 

Úhrady za lekce cvičení

Kredity – za předplacené hodiny, u kterých nevyužiješ koupi permanentky, jsou ti nahrány do systému kredity, z kterých se strhávají další rezervace. Systém kreditů bude použit i při převodu platných permanentek do rezervačního systému.

Permanentky – Systém permanentek zůstává stejný. Po úhradě nové permanentky ti nahrajeme zvolený počet lekcí na tvůj profil. Zakoupit permanentky můžeš na každém cvičení BOSU

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram